Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Avagy elélvezni a cenzúrára

A püdéria fétis alapgondolata

2020/07/22. - írta: marha2

A legrövidebb módon úgy fogalmazható meg a prüdéria fétis alapgondolata, hogy olyan dolgokra történő szexuális önkielégítés, melyek a szexuális önkielégítés gátlására szolgálnak. Szándékosan hívtam "dolgok"-nak ezeket, mivel meghatározhatatlanul sokfajta gátló mechanizmus vagy teljesen hétköznapi, nem szexuális tartalomnak minősülő jelenség kiválthatja az ilyen fétissel rendelkező emberből a szexuális reakciót. Utóbbira remek példa a hosszú női szoknyákra történő élvezkedés, melyek a hétköznapokban egyáltalán nem minősülnek izgatónak, mégis az ilyen fétisü emberben megszületik a gondolat, hogy a hosszú szoknya elfedi a lábakat, így kevesebbet enged látni egy vonzó testből. Ráadásul az nem is számít, hogy a nő, aki ezt a ruhadarabot viseli, a felsőtestén mit hord. Még abban az esetben is, ha mondjuk felül meztelen, a prüdéria fétises embernél a hosszú szoknya fogja kiváltani a fantáziálást. Ennek persze van még egy fokozata, mikor már nő sem kell a végeredmény eléréséhez, pusztán elég egy kép erről a ruhadarabról. 

01ea780e44ea34e52d3bc3be6eb72772.jpg

A prüdéria fétis a maximális kontrollt alkalmazó fétisek közé tartozik, melyek célja a kontroll alatt tartott személy akaratának teljes ignorálása, cselekedeteinek, gondolatainak, viselkedésének, kinézetének előre meghatározott szigorú keretek közé szorítása. Annyiban tér el ezektől az általános jellemzőktől, hogy míg egy Baby fétis vagy Sissy fétis műveléséhez szükséges egy kontrolláló személy közreműködésére, addig ez a fétis ideális esetben szóló műfaj. Itt a fétises ember egyszerre "elszenvedője" a kontrollnak és okozója is. Önmagát tartja csapdában azzal, hogy a kontrollhoz való vonzódása miatt nem keres partnert, vagy a hozzá vonzódókat egyszerűen ellöki magától, mivel már puszta jelenlétükkel sértik a fétises személy vágyait, aki leginkább teljesen kicenzúrázva látná őket szívesen az életében.

tumblr_patyic6rox1x9xkxpo2_1280.jpg

 

Egy prüdéria fétises ember számára a szexuális tartalom minősül nem szexuálisnak, ennek a helyét a hagyományos értelemben vett prüdéria és a szexuális tartalmak tiltása veszi át. Ez remekül látszik a fenti képen, melyen nem csak egy tetőtől talpig, legkevésbé sem szexin felöltözött nő látható, tipikus modell pózban, még a teljes kép egy erős blur efekttel is kezelve van. Ebben a fétisben élő emberek számára egy ilyen kép kincsnek számít, mivel különös vonzalmat ápolnak a cenzúrával, legyen az bármilyen tipusú. Szélsőséges esetben akár egy ilyen is válthat ki szexuális izgalmat náluk:

nevtelen.png

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pruderiafetis.blog.hu/api/trackback/id/tr316043398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása